Dit lokale tømrerfirma i Nordsjælland

Hos tømrerfirmaet Hundstrup Byg udfører vi alle former for tømreropgaver i hele Nordsjælland. Vores fokus er altid på at udføre opgaven, så du får god kvalitet og et resultat, der lever fuldt ud op til dine forventninger.

Du får altid godt håndværk i høj kvalitet hos Philip Grundtvig-Hundstrup, som er din kontakt og tømrermester hos tømrerfirmaet i Nordsjælland.

Dette gælder både, når der er tale om større projekter som tilbygning eller ombygning af hus, og når der er tale om opgaver som tagarbejde, renovering af hus, udskiftning af vinduer og døre, eller ved mindre opgaver og reparationer.

Opgaver, du kan få lavet af dit tømrerfirma i Nordsjælland

Philip Grundtvig-Hundstrup har med tømrerfirmaet Hundstrup Byg været mange år i branchen. Dette har givet stor erfaring med mange forskellige typer projekter og opgaver, og vi er derfor også dit naturlige valg af samarbejdspartner ved tømreropgaver i det nordsjællandske område.

Vi leverer alle former for tømrerarbejder både til dig, der er privat boligejer, men også til dig, der er erhvervsdrivende eller inden for det offentlige. Vores kerneydelser er bl.a.:

… og meget mere!

Kontakt dit lokale tømrerfirma i dag

Hos Hundstrup Byg udfører vi tømrerarbejde i høj kvalitet og med fokus på et godt samarbejde med dig som kunde. Vi er beliggende i Kokkedal, men leverer gerne kvalitetshåndværk til hele Nordsjælland. Hvis der i forbindelse med en opgave skal udføres andre opgaver end tømrerarbejde, så har vi en række gode håndværkere, som er vores faste og betroede samarbejdspartnere. Vi står gerne for at varetage eller formidle kontakten til dem efter nærmere aftale med dig.

Du kan læse mere om vores kompetencer ved at følge linkene og klikke rundt på vores webside. Du er også velkommen til at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud på dine ønsker til byggeri. 

Dette kan du gøre enten ved at udfylde kontaktformularen eller ved at kontakte Philip Grundtvig-Hundstrup på telefon 22 47 79 66.

Kontakt Hundstrup Byg - dit lokale tømrerfirma i Nordsjælland og professionelle samarbejdspartner, som vægter godt håndværk og god kvalitet højt. Klik her.