Carport med skur

Find den rette løsning til din carport

Carport til at sikre din bil mod regn, sol og blæst

Vejret i Danmark er omskifteligt, og det slider på både din bil og din cykel. Derfor kan en carport med skur eller en garage være et godt valg for at sikre din bil mod vejrliget. Om sommeren er solen hård ved lakken, og om vinteren skraber du is og sne af ruderne om morgenen. Det slipper du for med en carport.

Vælger du en carport med skur, så har du plads til cykler, havemøbler og haveredskaber i skuret. Er I en familie med to biler, og har I plads til det, så kan en dobbelt carport med skur være en optimal løsning.

Når vi taler materialer, så er alt muligt. Dog bygges langt de fleste carporte i træ.

Carport med skur – eller carport og skur i haven

Det kan også være, at du ikke ved, om den bedste for dig er en carport med et lille skur til cykler ved din indkørsel og så et separat haveskur i træ tættere på din have. Det er en af de ting, vi kan hjælpe dig med at finde ud af, når vi hjælper med at afdække dine behov og mulighederne inden for de afsatte økonomiske rammer.

Hvis du vælger en løsning med flere små bygninger, så vil vi naturligvis være jeres garant for, at stilen med både carport i træ og redskabsskuret i træ bliver ensartet og gennemført, som stilmæssigt passer sammen med dit hus, så helhedsudtrykket forbliver harmonisk og helstøbt.

Find den rette løsning til din carport

Når du vælger din carport, skal du tænke hele vejen rundt om løsningen, hvad er dine behov, og hvordan er din grund indrettet, så du finder den mest optimale placering til din carport. Her kan vi med baggrund i vores mangeårige erfaring hjælpe dig med råd og vejledning.

Der er flere ting, du kan overveje i forbindelse med bygning af en carport:

  • Skal det være en dobbelt carport eller en enkelt? – eller skal det måske være en garage?
  • Skal din carport bygges i forbindelse med huset eller skal den stå lidt væk fra huset?
  • Skal det være en carport med redskabsrum eller måske et større skur med plads til cykler og havemøbler?
  • Skal carporten have fladt tag eller tag med rejsning? – og hvad med el-installationer og lamper?
  • Hvilke materialer passer bedst til dit hus og dine økonomiske rammer?

Disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med at finde svaret på, så tag en snak med os, inden du begynder arbejdet. Vi tager altid højde for dine ønsker og behov og søger den mest optimale løsning til dig og din familie.

Regler omkring carporte

Når du går i gang med at bygge en carport eller garage, så er der regler omkring afstande, areal og skel. Vi kender reglerne og kan rådgive og vejlede dig, så dit projekt kan blive godkendt.

Vælger du Hundstrup Byg til dit projekt, så hjælper vi til fra idé til din carport eller garage står klar til brug.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, eller du kan skrive til os via kontaktformularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan bistå jer med at finde rammerne og mulighederne for jeres nye carport.