Energioptimering

Oplever du, at det trækker derhjemme, eller synes du blot, at varmeregningen er alt for høj?

Energioptimering

Energirenovering af ejendomme er en vigtig investering i fremtiden, dette kan blandt andet involvere:​

  • Efterisolering og indblæsning af isolering

Oplever du, at det trækker derhjemme, eller synes du blot, at varmeregningen er alt for høj?

Det er ikke alle, der ved det, men der kan være rigtig mange penge at spare ved at have den rette isolering derhjemme. Der kan nemt trække kold luft fra loftet, hvis isoleringen er gammel eller ikke lavet ordentligt. Med den rette efterisolering eller indblæsning af isolering vil du hurtigt opleve en forbedring af både indeklima og temperatur i hjemmet.

Kontakt Hundstup Byg for en gennemgang af dine muligheder for energibesparelse i dit hus. Vi vil altid give dig ærlig og redelig vejledning, så du kan foretage et oplyst og velovervejet valg til din næste investering.

Kontakt os på tlf. 22 47 79 66 eller skriv en besked til os på vores kontaktside, så vender vi tilbage til dig.

Facadeisolering

Denne metode er fordelagtig ved ældre huse med slidt eller ødelagt facade. Gamle huse kan være vanskelige at varme op. Med facadeisolering vil der opnås bedre indeklima, og reducering af træk.

Udvendig facadeisolering er en metode, hvor facadebatts klæbes og/eller fæstnes mekanisk på facaden. Den opsatte isolering pudses af med en facadepuds, hvori der indlægges et armeringsvæv. Til slut gives facaden en slutbehandling.

Der findes forskellige strukturer og strukturstørrelser, og du har mulighed for at kunne vælge mellem standard hvid og mange andre farver. Enten indfarvede eller som efterfølgende maling. Selve udførelsen sker med minimale gener, da alt arbejdet udføres udefra. Udvendig facadeisolering kan bruges på projekter af alle størrelser på både nyt og gammelt.

Facadeisolering er også en effektiv beskyttelse mod fugt og svamp.

Loftisolering

Fyrer du for fuglene? Du behøver ikke renovere alt for at sætte en stopper for det. Til loftisolering kan ROCKWOOL granulat anvendes, dette sprøjtes let ind på loftet. Denne efterisolering har ikke kun betydning for dit varmeregnskab, men dit hus stiger også i værdi, den største bonus er dog at indeklimaet vil forbedres betydeligt.

Loftisoleringen udgør den øverste del af dit hus klimaskærm. Og da varmen stiger opad, er det rigtig vigtigt at sikre, at varmen, du betaler for, ikke blot forsvinder ud i den blå luft.

Hulmursisolering

De fleste huse fra før 1970’erne kan få glæde af hulmursisolering. Det er små flamingokugler der skydes ind i væggen og er en let metode at spare på energiforbruget.

Produktet har en god isoleringsevne, og så har det de bedste tekniske evner i forhold til både brand og fugt.

Isoleringen er lavet af sten fra naturen. Stenene er så smeltede og blæst ud i fine tråde, hvilket anvendes til miljøvenlig isolering i dit hus.

Etageadskillelse

I de fleste ældre huse fra før 1960’erne er der etageadskillelse, og der kan være god økonomi i at vælge at få foretaget en isolering af etageadskillelse.

Isolering af etageadskillelse foregår ved, at der bores huller i enten lofter eller i gulve, og her indblæser isoleringen.

Der kan anvendes en stenuld med de gode brandtekniske egenskaber, til denne type isolering.

Stenuld fremstilles ved at smelte sten. Derefter blæses der fine fibre af den smeltede stenmasse, som så bliver til en uld, der kan anvendes til isolering.