Træterrasse

Skal du have en træterrasse?

Træterrassen – uderummet til afslapning og hygge om sommeren

Forestil dig, at du står op om morgenen, går hen til havedøren, åbner den og træder ud på en lækker træterrasse, hvor fuglene pipper fra træerne, og du kan sætte dig og nyde morgenstunden med en kop varm kaffe. Det kan også være, at din træterrasse er hævet fra jorden, så du går hen og nedad træterrassetrappen for at komme ned og mærke morgenduggen i græsset på dine bare fødder.

Det kan blive din virkelighed med en træterrasse bygget af Hundstrup Byg. Vi lytter til dine ønsker og din families behov og økonomiske rammer, og så kommer vi med det bedste tilbud, så din drøm om en lækker træterrasse kan gå i opfyldelse.

Vi er et moderne tømrerfirma, som sætter kvalitet, grundighed og godt håndværk i højsædet. For os er intet projekt for lille, om det er et haveskur i træ, en carport, en tilbygning til dit hus, eller en træterrasse, så er intet projekt for småt til os. Vi vil hjælpe hele vejen fra den første ide til færdigt projekt.

Hvordan kan din træterrasse se ud?

Nogle gange kan man bliver overrasket over, hvor mange ting, der skal tages stilling til – blot for en lille træterrasse. Og nogle af de overvejelser, du skal gøre dig, vil vi gennemgå her.

Vi udfører både terrasser i jordhøjde eller terrasser hævet over jorden. Hvis terrassen skal hæves, så kan det være der skal etableres et rækværk, eller det kan være, at du vælger at lave en træterrassetrappe hele vejen rundt om terrassen, så der er adgang til haven overalt på terrassen. Det kan også være, at du ønsker en kombination – med rækværk noget af vejen, og adgang til haven bestemte steder på terrassen.

Alt er muligt.

Hvilket træ skal du vælge til din terrasse?

Materialevalg er et helt kapitel for sig selv. Hundstrup Byg kan lave terrasser i lige præcis den træsort du ønsket – lige fra lærk eller trykimprægneret træ til hårdt træ som f.eks. teaktræ og lignende. De fleste vælger at få bygget deres træterrasse i gran eller lærk, da det både er flotte og prisrigtige træsorter.

Hvis du vælger disse træsorter skal din terrasse vedligeholdes. Da træet ligger vandret, så er det specielt udsat for fugt, nedbør og solens uv-stråler, og det tærer på træet. Vælger du i stedet hårdt træ, så er det mere modstandsdygtigt overfor vejrliget, da træet er mere tæt og har højere indhold af naturlige olier. Derfor vil valg af materialer til din træterrasse altid være en afvejning af pris kontra vedligeholdelse.

Vi vil naturligvis rådgive dig om fordele og ulemper ved de forskellige valg, så du kan tage et velovervejet valg af træsort.

Hvad koster en træterrasse?

Efter at have taget dig en tur omkring fordele og ulemper ved forskellige typer træ, så er det klart, at træsorten spiller ind på prisen.

Der er også et par andre ting, der har betydning for prisen – herunder om terrassen er hævet, med rækværk, trappe og ikke mindst, hvor stor din terrasse skal være. Vi vil hjælpe dig hele vejen fra start af dit projekt, omkring eventuel byggetilladelse og frem til din terrasse er klar til indvielse med familie og venner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller igennem formularen og få et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse.