Kontakt os her

Hundstrup Byg

Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende tilbud, hvad enten det drejer sig om store projekter som f.eks. tilbygning og renovering af hus, eller om det drejer sig om mindre opgaver som renovering af køkken eller slibning af din bordplade.

Mit navn er Philip Grundtvig-Hundstrup, og gennem min uddannelse og mere end 15 år i byggebranchen har jeg oparbejdet en solid erfaring, som vil komme dig til gode. Yderligere har jeg en bygningsingeniør tilknyttet, som indkaldes ved ønske om projektledelse.

Du vil få en sparringspartner, som er i stand til at yde en god rådgivning om de løsninger og valg, der matcher både dine drømme og din pengepung bedst, så du får opfyldt dine ønsker for dit hjem og din familie.

Samtidig får du også en håndværker, som har kvalitet som varemærke. Som erfaren tømrer går jeg ind for begrebet “konstruktiv træbeskyttelse”. Dette begreb dækker over, at mit arbejde bygger på gode, gamle håndværkstraditioner og på det fornuftige materialevalg.

Jeg samarbejder kun med andre håndværkere, som har samme mindset og tilgang til deres håndværk, som jeg selv har, så jeg kan stå fuldt inde for deres del af arbejdet også.

Jeg sætter en ære i, at det færdige resultat er en æstetisk løsning, som lever op til dine drømme og forventninger til dit hjem, samtidig med at det bygger på solide håndværksmæssige traditioner. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud. Du kan enten sende os en mail, eller skrive her, så kontakter vi dig snarest. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.