Renovering af facader

Når du har taget beslutningen om, at du vil renovere din facade, så er det næste du skal gøre at kontakte os

Renovering af facader

Det kan være yderst fordelagtigt at få opdateret sine facader, hvad enten man har mursten, træ eller andet på facaderne. Facaderne på en bygning vil blive slidt med tiden, og vil derfor skulle opdateres således klimaskærmen kan opretholdes, altså at denne stadig er tæt og kan bære huset.

Der er mange forskellige løsninger på dette, den ene af dem er at opsætte HardiePlank.

HardiePlank er facadebeklædning fremstillet af fibercement og kan anvendes udendørs til alle former for facadebeklædning på alle bygningstyper. Plankerne er med flot træstruktur, der giver et naturligt udseende, og så er de vedligeholdelsesfrie.

Kontakt os for vejledning omkring renovering af din facade

Når du har taget beslutningen om, at du vil renovere din facade, så er det næste du skal gøre at kontakte os. Vi vil lytte til dine ønsker og stille spørgsmål, så vi får skabt den bedste løsning, der både opfylder dine drømme her og nu samt sikrer dig den bedst mulige investering.

Vi vil vejlede dig med hensyn til etablering af sikker klimaskærm, valg af materialer til renovering, ligesom vi vil give dig et skarpt tilbud på, hvad det vil koste at føre dine drømme ud i livet.