Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer for privat og erhverv

Trænger din bolig til nye døre eller vinduer?

Er det på tide at opdatere hjemmet eller virksomheden med nye døre og vinduer? Om du ønsker at øge sikkerheden, få et bedre indeklima, få mere dagslys eller at spare på varmen og energien, er vi et sikkert valg til udskiftning af døre og vinduer. Vi har adskillige års erfaring i tømrerbranchen, og har den ekspertise, der skal til for at levere et kvalitetsresultat, der vil holde mange år frem i tiden.

Vi er både behjælpelige, når du ønsker nye vinduer eller døre i nybyggeri, i eksisterende ejendomme og når du ønsker at få etableret helt nye vinduer eller døre, eksempelvis i forbindelse med en renovering. Vi er behjælpelige med vinduer i alle størrelser og typer, samt hoveddøre og indvendige døre til alle behov.

Lad os tage en samtale omkring dine tanker og ønsker. Vi sidder klar med kyndig vejledning og rådgivning. Kontakt os allerede i dag.

Vi er VELUX dagslys-rådgiver

Dagslys og lysindfald er et fundamentalt element i enhver bolig og erhvervsejendom. Det påvirker vores velvære, vores humør og endda vores sundhed. Som certificeret VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi professionel rådgivning om, hvordan du bedst udnytter dagslyset. Om det er gennem etablering og montering af nye vinduer eller udskiftning af eksisterende vinduer, sørger vi for at rådgive om de mest optimale løsninger, der kan skabe et mere åbent og indbydende rum.

Mulighed for etablering af nye ovenlysvinduer i din tagkonstruktion

Har du ikke ovenlysvinduer i forvejen, men overvejer at få etableret nye vinduer i taget? Hos Hundstrup Byg kan vi etablere helt nye ovenlysvinduer på dit tag. Er dit tag ved at trænge til at blive renoveret, kan vi i samme ombæring ændre i tagkonstruktionen og etablere nye vinduer, der giver optimalt lysindfald. Det giver dig muligheden for at forvandle mørke og triste områder til indbydende rum.

Få rådgivning og et godt tilbud

Om du har brug for nye døre eller nye vinduer eller ønsker en samlet løsning, har vi erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Lad os tage en samtale omkring din opgave – så kommer vi med et godt tilbud på opgave. Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 22 47 79 66 eller ved at sende en e-mail på philip@hundstrupbyg.dk.