Energirenoverings­puljen

Drømmer du om en mere energieffektiv bolig?

Få tilskud til energioptimering af din bolig

Fokus og opmærksomheden på grønne løsninger og bæredygtighed er større end nogensinde. Det er også grunden til, at staten har oprettet Energirenoveringspuljen, der giver boligejere mulighed for at få tilskud til at renovere med henblik på at optimere energieffektiviteten. Hos Hundstrup Byg hjælper vi dig med energirenovering, når du har modtaget dit tilskud.

Energirenoveringspuljen giver blandt andet tilskud til:

  • Isolering
  • Udvendig isolering af ydervægge
  • Efterisolering af loft og tag
  • Efterisolering af terrændæk
  • Konvertering af krybekælder til terrændæk
  • Vinduer
  • Udskiftning af eksisterende ovenlysvinduer
  • Udskiftning af eksisterende facadevinduer
  • Udskiftning af eksisterende, eller etablering af nye forsatsvinduer

Med et tilskud fra Energirenoveringspuljen, får du mulighederne og forudsætningerne for at skabe en mere bæredygtig bolig, der samtidig er billigere at varme op. Kontakt os her – så tager vi en samtale omkring energirenovering af dit hjem.

Vi er specialister i energioptimering og energirenoveringer

Som professionel tømrer, med mere end 20 års erfaring i faget, er vi specialister i alle former for tømrerarbejde. Det gælder også energirenoveringer. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste teknikker og løsninger inden for energioptimering. Vi sørger for, at dit projekt udføres korrekt og til en god pris, så du får mest ud af det tilskud, som du er berettiget til. Med vores ekspertise, er du garanteret, at din bolig både bliver mere komfortabel og energivenlig.

Værd at vide om Energirenoveringspuljen

Energirenoveringspuljen blev introduceret som en del af den danske regerings indsats for at nedbringe energiforbruget i helårsboliger. Det er en pulje, der fokuserer på forbedringer af din boligs klimaskærm og optimering af driften. Puljen dækker tiltag som isolering, udskiftning af vinduer og etablering af vandbåren rumvarme.

Hvem kan søge tilskud?

Tilskud fra Energirenoveringspuljen er desværre ikke for alle. Kun boliger med et gyldigt energimærke E, F eller G kan søge om tilskud. Derudover må dit energimærke være højst 10 år gammelt, og der må ikke have været foretaget ændringer af din bolig, siden energimærket blev udstedt.

For at være berettiget til tilskud fra Energirenoveringspuljen, skal renoveringen foretages af en virksomhed med gyldigt CVR-nummer. Her kommer vi ind i billedet. Med vores erfaring og ekspertise sikrer vi, at renoveringen lever op til alle krav og standarder.

Tag Hundstrup Byg med på råd, når du skal energirenovere

Selvom fokusområdet for energirenoveringer er at spare på energien og være mere bæredygtig, er der ligeledes andre faktorer der spiller ind. Det handler også i høj grad om at skabe en sundere og mere behagelig bolig, med et bedre indeklima, som i sidste ende også øger værdien af din bolig. Når du skal energirenovere, er det essentielt at vælge en samarbejdspartner, der forstår dine behov, og kan vejlede og rådgive dig igennem processen.

Hos Hundstrup Byg har vi kompetencerne og ekspertisen til at udføre energirenoveringer i ethvert omfang. Kontakt os allerede i dag på telefon 22 47 79 66 eller på e-mail philip@hundstrupbyg.dk. Så tager vi en samtale omkring dine behov.