Renoveringer

Større og mindre renoveringer til privat og erhverv

Skal du have renoveret huset eller lejligheden?

Har du købt nyt hus, ny lejlighed eller en anden ejendom, der trænger til en opfriskning og modernisering? Uanset din situation, står vi hos Hundstrup Byg klar til at hjælpe dig med professionel renovering af huse og lejligheder i Nordsjælland og omegn. Vi er specialister i byggebranchen, og har gennem de sidste 20 år hjulpet mange tilfredse kunder med at indfri deres ønsker.

Hos Hundstrup Byg har vi erfaring med en bred vifte af renoveringsprojekter. Vi renoverer blandt andet:

Skal du bruge en specialist i forbindelse med din renovering, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for professionelle resultater og god service.

Professionelt håndværk er din garanti for kvalitet

En renovering er naturligvis mere end blot et visuelt løft af din ejendom. Det er en investering i dit hjem og i din hverdag. Renoveringen foretages på baggrund af dine specifikke ønsker, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse renoveringen til din stil, indretning og dine behov. Derfor bør professionelt håndværk ikke bare være et valg, men en nødvendighed. Med Hundstrup Byg som samarbejdspartner får du en partner med årtiers erfaring i branchen og en urokkelig forpligtelse til kvaliteten af det udførte arbejde og materialerne.

Vi står naturligvis altid klar med kyndig og kompetent rådgivning, når du ønsker at få udført en professionel renovering af hus eller lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud på din renovering

Om du har erhvervet en ny ejendom, eller blot trænger til fornyelse, kan vi hjælpe dig med renovering af dit hus, lejlighed eller det, som du ønsker. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, der er tilpasset dine ønsker og renoveringens omfang. Med os som samarbejdspartner er du garanteret en pålidelig og erfaren tømrer, der altid går en ekstra mil for din tilfredshed. Kontakt os i dag på telefon 22 47 79 66 eller send os en e-mail på philip@hundstrupbyg.dk.