Renovering af badeværelse

Komplet renovering af dit badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Går du og drømmer om et nyt badeværelse i dit hus, din lejlighed eller i firmaets lokaler? En renovering af badeværelse er for mange danskere noget, der står højt på ønskelisten. Det er en givende investering, der øger velværet og komforten i hverdagen, og vil i samme ombæring ofte øge salgsværdien af din ejendom.

Hos Hundstrup Byg har vi specialiseret os i badeværelsesrenoveringer. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket har givet os stor indsigt i, hvad der skal til for at levere et professionelt resultat, der imødekommer ethvert behov. Med udgangspunkt i dine ønsker og krav, skaber vi moderne og funktionelle rum, der afspejler din stil og dine behov.

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine drømme om et nyt badeværelse, må du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Vi tager gerne en samtale omkring dine ønsker.

Vi står for hele processen

En renovering af badeværelse kræver ofte flere forskellige faggrupper. Alt efter dine ønsker og behov, samt omfanget af renoveringen, vil man ofte skulle benytte sig af en tømrer, VVS’er, elektriker og murer. Står man selv med koordineringen, kan opgaven hurtigt føles uoverskuelig.

Hos Hundstrup Byg gør vi det nemt for dig. Vi tager gerne hele entreprisen, og er din faste kontaktperson fra start til slut. Det betyder, at du kun skal forholde dig til én samarbejdspartner – vi sørger for at koordinere alle forskellige faggrupper, der skal til for professionel udførelse af projektet. Med adskillige års erfaring med totalentrepriser og badeværelsesrenoveringer sørger vi for, at alt går op i en højere enhed. Vi benytter os kun af samarbejdspartnere vi kender og kan stå inde for, og har arbejdet sammen med mange gange før.

Få en samlet pris på din renovering

Når du skal have renoveret dit badeværelse, er vi et sikkert valg, der sørger for kvalitetshåndværk og professionel planlægning hele vejen igennem. Vi sørger for at give dig en samlet pris på hele renoveringen, så du er klar over, hvad du skal forholde dig til. Økonomisk forudsigelighed er nemlig essentielt i ethvert renoveringsprojekt. Kontakt os på telefon 22 47 79 66 eller på e-mail philip@hundstrupbyg.dk, og få et tilbud på din opgave.