Redskabsskur i træ

Opbevaring til dine haveredskaber og havemøbler – eller hobbyrum?

Redskabsskur i træ

Et haveskur – og ofte et haveskur i træ – er det næste projekt, når du er færdig med at bygge dit hus og skal i gang med haveindretningen – eller du er flyttet i hus med en dejlig have, og der ikke er et haveskur i forvejen.

Når du skal ordne have, så har du også brug for et lille redskabsskur i træ til dine haveredskaber. Efter at du har slået din græsplæne, så er det dejligt med en lille pause på terrassen, hvor du kan sidde og nyde resultatet. Havemøbler kan fint stå fremme hele sommeren, men når det bliver vinter, så har de bedst af at komme i ly for vinterens sne og slud, og der vil et haveskur være en perfekt løsning.

Hvilket redskabsskur skal du vælge?

Der findes mange former for haveskure, og det skal helst bygges i en stil, så det hænger stilmæssigt sammen med dit hus. Her kan vi hjælpe dig og vejlede dig i valg af materialer.

Mange vælger et haveskur i træ. Selvom træ skal vedligeholdes, så er det for de fleste en overkommelig opgave. Samtidig er både haveskur og redskabsskur i træ en af de billigste løsninger.

Det kan også være, at du vælger en løsning med en carport med skur. Placeringen af din carport kan dog betyde, at du alligevel ønsker et redskabsrum i træ tættere på din have, så du har dine haveredskaber og havemøbler lige i nærheden af, hvor du skal bruge dem.

Haveskure i træ fås også i mange forskellige størrelser, og det afhænger af, hvad dit behov er – om det kun skal bruges til opbevaring af havemøbler og redskaber, eller om du også skal kunne hygge dig med din hobby i haveskuret.

Hvis du vælger at få bygget dit haveskur i træ af Hundstrup Byg, så vil du kunne få en indretning, som tilgodeser alle dine behov. Skal skuret isoleres, fordi du også vil bruge det om vinteren er en af de overvejelser, du kan gøre dig, så du får den mest optimale løsning fra start.

Kræver et redskabsskur byggetilladelse?

Det afhænger både af størrelse og af haveskurets placering på din grund. Vi vil kunne vejlede dig, så du overholder alle regler, og skal der byggetilladelse til, inden byggeriet sættes i gang, så tager vi os også af dette.

Hvad koster et haveskur i træ?
Det er et rigtigt godt spørgsmål – og det kan vi desværre ikke give et entydigt svar på her. Det afhænger af flere ting – herunder:

  • Størrelse på skuret
  • Materialevalg
  • Valg af fundament
  • Om skuret skal isoleres
  • Evt. el-installationer
  • Så dit behov og dine ønsker i forhold til dit haveskur vil i sidste ende bestemme prisen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og få en uforpligtende snak om dine ønsker til et haveskur, og du kan altid få et tilbud på dit projekt. Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.