Tagarbejde

Et robust og solidt tag udført i en god håndværksmæssig kvalitet kan holde i mange år

Tagarbejde og tagrenovering

Mange husejere, som skal til at vælge hvilken form for renovering af deres hus, de ønsker, vælger ofte at få udført tagarbejde.

Af dem, der så vælger tagarbejde, der vælger størstedelen en fuldstændig udskiftning af tag. Det kan i nogle situationer også være en ganske udmærket idé, men det kan også være, at det bliver svært at få hele investeringen hjem igen.

Derfor er det vigtigt at overveje, når du skal i gang med tagrenovering, om det er nødvendigt med et helt nyt tag, eller om det kan være nok med renovering af taget i form af tagreparation.

Uanset, om du vælger fuldstændig udskiftning af tag eller delvis renovering af tag, så er det ofte en god idé at tænke tagarbejde med ind i projektet, hvis du er ved at kigge på energibesparelser.

Og når du alligevel har løftet blikket opad, så kan isolering af loftet også være en rigtig god ting at tage med i overvejelserne.

Kom det store tagarbejde i forkøbet

Et robust og solidt tag udført i en god håndværksmæssig kvalitet kan holde i mange år. Dette forudsætter dog at taget efterses jævnligt både inde og ude.

Et specielt godt tidspunkt at få tjekket sit tag er om foråret.

Ofte er det sådan at vinterens storme kan have efterladt skader på taget.

Et eftersyn i de tidlige forårsmåneder vil gøre det muligt at spotte små skader og reparere dem, inden de når at vokse sig store og dyre.

Du kan indgå en aftale med Hundstrup Byg om et eftersyn af dit tag.

Der vil vi blot tjekke tagets tilstand og notere, hvilke forbedringer og reparationer, vi vil anbefale, sammen medet prisoverslag.

Derefter kan du så tage stilling til, hvad du eventuelt ønsker, vi skal udbedre.

Det større tagarbejde kræver flere overvejelser

Er taget utæt eller beskadiget, så kræver det reparation, for at spær og lofter ikke bliver ødelagte også.

Er skaderne for omfattende kan et nyt tag være den bedste og mest fornuftige løsning. Hvis det er tilfældet, så kan du jo overveje, om du i samme ombæring skal have sat integrerede solceller på dit tag, så du får en yderlige optimering af din husstands energiforbrug.

Der kan være mulighed for økonomisk tilskud til solcelleanlæg fra offentlige tilskudsordninger, så du kan trække udgifterne til dit solcelleanlæg fra i skat. Om sommeren vil du producere strøm, som du ikke bruger, og den ekstra strøm vil du kunne få gratis tilbage om vinteren. Derfor kan det være en attraktiv løsning at gå med et tag med indbyggede solceller, hvis du alligevel er ude i, at du skal skifte taget ud.

Tag Hundstrup Byg med på råd om dit tagarbejde

Vi kommer vi gerne forbi og tjekker dit tag, så vi kan vurdere, hvad den bedste løsning vil være.

Det er nemlig langt fra sikkert, at en total udskiftning af taget er nødvendigt. Det kan være, at en mindre tagrenovering er den rigtige løsning for dig, hvis vi vurderer, at der stadig er mange gode år tilbage i dit nuværende tag.

Vi vil altid give dig en ærlig og reel vurdering, ligesom vi vil give dig en god pris på det tagarbejde, der eventuelt skal udføres. Kontakt os her.

Hundstrup Byg udfører altid tagarbejder i overensstemmelse med AT vejledninger.