Ombygning af dit hus

Hos Hundstrup Byg vil vi sammen med dig kigge på dit hus og dine ønsker

Ombygning af dit hus

Når vi taler ombygning af hus, så taler vi om ændring af husets indretning eller plantegning.

En ting er renovering af dit hus, hvor vi taler om energioptimering, istandsættelse og bedre udnyttelse af rummets kvadratmeter. Det kan i sig selv være en rigtig god idé – både så du selv får fordel af det, mens du og din familie bor i huset, men også så du får mulighed for at øge husets værdi ved et eventuelt senere salg.

Men ved en decideret ombygning, så flytter vi vægge eller bygger elementer, som ikke eksisterede i forvejen. De typer af ombygning af dit hus, som har størst chance for at bidrage til øget værdi af dit hus er:

  • Køkkenalrum
  • Ekstra badeværelse
  • Garage
  • Altan

Overvejelser i forbindelse med ombygning af dit hus

Ved en ombygning skal du gøre dig nogle overvejelser, inden du sætter det i gang.

  • Ønsker du en anden og bedre rumop­de­ling?
  • Ændrede adgangs­for­hold?
  • Smukkere facade eller noget helt fjerde?

De fleste huse er opført med en del spildte og dårligt udnyttede kvadratmeter, blandt andet den legendariske pistolgang og de mikroskopiske børneværelser.

Dette er ikke i tråd med tidens trend og standarder. Men heldigvis er det forholdsvis nemt at flytte rundt på indvendige vægge, og dermed gøre en dårlig planløsning mere funktionel og moderne.

Yderligere kan aflukkede stuer og køkkener med fordel åbnes op. De oprindelige parketgulve kan skiftes ud til nye mere tidssvarende gulve, så du får skabt en sammenhæng gennem hele huset med et nyt og lettere udtryk.

Ved en ombygning kan man med fordel også vælger at udskifte gamle vinduer med terrassedøre og glaspartier, dette giver mere dagslys og større lysrefleksioner.

Dette giver den ekstra fordel, så dit hus får bedre isoleringsevne, og dermed får du en energibesparelse.

BeforeAfter

Køkkenalrum – en af de bedste ombygninger af dit hus

Køkkenalrummet er for mange moderne familier husets samlingssted. Et stort opholdsrum i direkte forbindelse med køkkenet, hvor der både laves mad.

På den måde kan alle familiens medlemmer være samlet når der laves lektier, spilles spil, hygges og ikke mindst, hvor familien indtager sine fælles måltider og samles med venner.

Dette har været en trend i boligbyggeri i mange år, og det er stadig højt på familiers ønskeliste. Derfor kan du med fordel bygge dit ældre hus om til at indeholde et køkkenalrum, hvis det ikke har sådan et allerede.

Etablering af køkkenalrum ved ombygning

I mange huse vil det vil være forholdsvist enkelt at etablere et køkkenalrum, fordi der ofte blot vil være tale om at rive en enkelt væg ned og foretage justeringer.

Hos Hundstrup Byg vil vi sammen med dig kigge på dit hus og dine ønsker og vurdere, hvilke typer af ombygning, der bedst kan betale sig – og hvordan de bedst kan udføres, så de lever op til både dine ønsker for din bolig, men også har et sigte mod at blive en god investering for dig.

Her hører vejledning omkring valg af køkken også med. Der er nemlig stor forskel på, hvornår du har størst chance for at få din investering hjem, og den største chance har du, hvis du installerer et pænt lavpriskøkken.

Andre typer ombygninger af dit hus

Blandt de andre typer af ombygning af hus, som kan være ganske rentable, er det ekstra badeværelse. Dette er specielt en god ide, hvis dit hus i forvejen kun er udstyret med et enkelt badeværelse.

Når vi hos Hundstrup Byg går ind i et projekt med et nyt badeværelse, er det vigtigt for os, at det bliver gjort så hensigtsmæssigt og omkostningsrigtigt som muligt.

Derfor kigger vi både på, hvor der i forvejen er adgang til vand, så udgifterne til etablering af toiletafløb og vand bliver så små som mulige, ligesom vi kigger på materialevalg, så du både kan få opfyldt dine drømme, samtidig med at du med stor sandsynlighed vil få det meste af din investering hjem ved et hussalg.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine ønsker for ombygning af dit hus. Du kan kontakte os på telefon.

Du kan også sende os besked gennem vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.