Renovering af køkken

Inden du går i gang med renovering af dit køkken, er det en god idé lige at forholde sig til, hvad det egentligt er, du ønsker

Renovering af køkken

Inden du går i gang med renovering af dit køkken, er det en god idé lige at forholde sig til, hvad det egentligt er, du ønsker. Ønsker du en bedre indretning af dit eksisterende køkken, ønsker du en ombygning af dit køkken – måske til et køkkenalrum, eller ønsker du blot lidt nye farver på dit køkken og måske en ny bordplade.

Det er ret vigtigt, at du gør dig disse overvejelser, for det er nemlig ikke alle disse typer af investeringer, hvor du vil få værdien af investeringen hjem igen ved et eventuelt salg af huset.

Uanset hvad dit valg og dine ønsker er, så er vi i Hundstrup Byg klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og gedigent tømrerarbejde, så du kommer i mål med dine drømme.

Hvordan ser dit køkken ud inden renoveringen?

Er dit køkken et separat rum – afskåret fra de andre rum i huset? Eller er det et køkkenalrum?

Grunden til at vi stiller det spørgsmål, er at når du nu alligevel skal i gang med at renovere dit køkken, så vil vi gerne hjælpe dig til at tage den bedst mulige beslutning – også rent økonomisk.

For det at går i gang med renovering af køkken kan godt være en pæn stor investering. Så udover at du selvfølgelig får et nyt køkken, du er glad for, så gør det vel heller ikke noget, at du har det bedst mulige chancer for at få din investering hjem igen ved et eventuelt salg af huset?

Hvilken form for renovering af køkken er der bedst økonomi i?

Hvis du skal i gang med renovering af dit køkken – og det i dag er et separat rum. Så viser alle undersøgelser af hussalg, at der er absolut bedst mening i at foretage en ombygning af huset, så du i stedet for et separat køkken skaber et køkkenalrum.

Det giver størst mulighed for at tjene din investering hjem igen, fordi langt de fleste køber ønsker at hus med køkkenalrum, som bliver hjertet i huset, hvor familien samles.

Det kan gøres for forholdsvis få penge, da det i princippet drejer sig om at fjerne en skillevæg.

Dernæst viser undersøgelserne også, at lavpriskøkkener har størst mulighed for at tjene sig selv hjem igen. Der er derfor ingen grund til at investere i dyre materialer og dyre køkkenløsninger. Det er ikke det, huskøberne lægger vægt på, når de køber hus.

Derfor er et billigere materialevalg vejen frem.

Kontakt os for vejledning omkring renovering af dit køkken

Når du har taget beslutningen om, at du vil renovere dit køkken, så er det næste du skal gøre at kontakte os. Vi vil lytte til dine ønsker og stille spørgsmål, så vi får skabt den bedste løsning, der både opfylder dine drømme her og nu samt sikrer dig den bedst mulige investering.

Vi vil vejlede dig med hensyn til etablering af køkkenalrum (eller ej), valg af materialer til renovering, ligesom vi vil give dig et skarpt tilbud på, hvad det vil koste at føre dine drømme ud i livet.