Totalentreprise

Tømrerfirma med stor ekspertise og hands on-erfaring med totalentrepriser

Din lokale specialist i totalentrepriser

Står du overfor en større byggeproces, hvor du leder efter en kompetent samarbejdspartner? Hos Hundstrup Byg har vi specialiseret os i totalentrepriser. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket gør os til et sikkert valg, når du har et projekt, der skal føres sikkert fra A-Z. Med fokus på kvalitet og godt håndværk, leverer vi altid et resultat, der imødekommer alle dine forventninger.

Vi laver totalentrepriser i alle afskygninger – det inkluderer blandt andet:

Med en totalentreprise får du en langt mere strømlinet og effektiv byggeproces, hvor du er garanteret, at intet overlades til tilfældighederne. Du slipper samtidig for at koordinere mellem forskellige håndværkere og leverandører, da vi som erfaren totalentreprenør sørger for, at alt foregår harmonisk. Ønsker du et godt tilbud på din opgave? Tag kontakt til os allerede i dag for en samtale omkring dit projekt.

Professionel projektledelse giver et godt overblik

Ethvert succesfuldt projekt er båret af planlægning og effektiv projektstyring. Hos Hundstrup Byg er en af vores kernekompetencer at have et køligt og velbevaret overblik over projektet. Med os som entreprenør i dit projekt får du en sparringspartner, der værdsætter kommunikation, nøjagtig tidsplanlægning og kvalitetskontrol. Vi har ligeledes en erfaren bygningsingeniør tilknyttet, som kan inddrages, hvis dette ønskes.

Tag en erfaren tømrer med på råd, når dit projekt skal udføres til UG. Du får altid én fast kontaktperson under hele projektet, og vi vil være til rådighed i forbindelse med spørgsmål, samt kyndig rådgivning gennem alle entreprisens faser. Det er vores garanti for håndværk i højeste kvalitet.

Skal vi tage en samtale omkring din opgave?

Uanset om du allerede har klare visioner for dit byggeprojekt, eller du søger rådgivning og inspiration, står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi realiserer dine planer ud fra dine behov og ønsker. Lad os sammen skabe fundamentet for dit projekt. Kontakt os ved at sende os en e-mail på philip@hundstrupbyg.dk eller ved at ringe på telefon 22 47 79 66. Så tager vi en uforpligtende samtale, og udarbejder gerne et tilbud til dig.