Isolering af gulvet i dit hus

Hvem vil ikke gerne have varme fødder om vinteren? Det er en af de vigtigste årsager til, at mange griber til isolering af deres gulv. Bedre isolering af gulvet giver nemlig varmere fødder og dermed færre snotnæser og færre sygedage.

Men du opnår ikke kun mindre sygdom ved isolering af gulvet. Du får også et bedre indeklima, fordi varmen er mere jævnt fordel i rummet, og så får du et bedre varmeregnskab, fordi du bruger mindre energi.

Det, der kan holde folk tilbage fra at isolere gulvet, er frygten for, at der kommer helt ny gulvlægning oveni projektet. Og det er ikke altid nødvendigt.

Hvorfor overveje isolering af gulv?

Isolering af gulv vil være et af de oplagte steder at kigge, hvis du er i gang med en gennemgang af dit hus i forbindelse med at finde energibesparelser i dit hus.

Ikke blot vil du fjerne det

Men det kan også være et af de lidt sværere steder at løse opgaven. Derfor er det vigtigt at tage Hundstrup Byg med på råd fra starten, så vi kan danne os et helhedsbillede af energisituationen i hele din bolig.

Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om, hvad der teoretisk bedst kan betale sig.

Det er også et spørgsmål om, hvor nemt de forskellige projekter kan løses i netop dit hus.

Så når vi kigger på isolering af gulvet, så kigger vi også på, om isolering af loft og tag eller montering af nye vinduer og døre i energibesparende design kunne være et nemmere (og dermed bedre) valg.

Sådan foregår isolering af gulvet

Når du skal i gang med et projekt af denne type, så skal du altid vurdere, om det kan betale sig at gå i gang.

Hvor meget isolering er der allerede under dit gulv? Vil det, der eventuelt kan tilføres ekstra give tilstrækkeligt stort afkast i besparelser på varmeregningen?

Hvis svaret hertil er ja, så er der umiddelbart ingen grund til at lade være.

Isolering af gulv kan ses på varmeregningen.
Isolering af gulv ses positivt på dit energiregnskab.

Det vil altid være en god idé at få en håndværker med ind over projektet, så du får en fagmands vurdering af situationen.

Når så dit gulv skal isoleres, så foregår det typisk ved at indblæse isoleringsmateriale ind under dit gulv. Det er en meget effektiv metode, og du undgår ovenikøbet at skulle brække dit eksisterende gulv op.

Hvis du har en kælder, så kan et alternativ være at isolere dit gulv fra kælderloftets side. Det vil umiddelbart også være billigere at efterisolere kælderens loft fremfor at blæse isoleringsmateriale ind under gulvet. Ved at isolere kælderens loft opnår du både, at varmen i stueetagen ikke forsvinder ned i kælderen. Samtidig med at du undgår at kulden i kælderen trækker op i stueetagen.

Kontakt Hundstrup Byg ved isolering af dit gulv

Uanset om det er dit gulv, dit loft, dit tag eller din facade, du ønsker at isolere, så er det overordnede ønske at opnå besparelse på dit varmeregnskab og foretage en fornuftig investering i dit hus, som du har gode chancer for at få tilbage, den dag huset eventuelt skal sælges.

Kontakt os, så vi kan bistå dig med vejledning. Det vil give dig det bedste overblik over, hvilken form for isolering, der vil være mest optimalt for netop dit hus.

Du kan kontakte os på tlf. 2247 7966 eller sende os en besked via kontaktformularen. Vi kontakter herefter dig.