Montering af vinduer og døre

Når vi taler om montering af vinduer og døre, kan projektet både være montering i nybyggeri eller isætning af vinduer og døre i nye tilbygninger. De nye vinduer og døre vil her være en del at projekt tilbygning.

Der kan også være tale om renovering af dit hus og dermed udskiftning af vinduer og døre i dit eksisterende hus. Det vil nemlig være oplagt at kigge på dette som et mindre projekt, hvis du ønsker at optimere energiforbruget i dit hus.

At udskifte gamle og i stedet montere nye energivinduer – eller lavenergivinduer – og døre er en af de former for renovering, hvor der er størst sandsynlig hed for, at du vil få hovedparten af din investering hjem igen.

Den nye køber ønsker nye vinduer og døre

Faktum er nemlig, at en potentiel køber er ikke interesseret i at overtage et hus med gamle vinduer og døre. 

Du vil derfor alligevel altid skulle forhandlet et klækkeligt nedslag i prisen, hvis der ikke er nyere vinduer i dit hus.

Fordelen ved at montere nye vinduer i dit hus vil også være, at du selv får fordel af energibesparelsen med det samme, og så længe du bor i huset. 

Så det vil altid være en fordel at udskifte vinduer og døre til nogle mere energibesparende typer.

Når du går igang skal du blot huske, at de nye vinduer både skal være energibesparende, hvilket giver sig selv, men de skal også passe til stilen på dit hus, så din bolig fremstår som en helhed.

Få hjælp til korrekt montering af vinduer og døre.

Kombiner montering af vinduer og døre med andre energitiltag

Har du et hus af ældre dato, og er du i gang med at kigge på energiregningen, så vil udskiftning af de gamle vinduer med nye og tidssvarende energivinduer være et rigtigt godt valg. Også set i forhold til investeringens størrelse.

Vil du gerne gå et trin op og gøre mere for at isolere din bolig bedre, så kan isolering af dit hus være et rigtigt godt valg, da du så kan klare begge projekter i samme arbejdsgang.

Du kan vælge at kombinere nye vinduer og døre med isolering af loft eller isolering af gulv. Disse to typer projekter er dog selvstændige projekter, som også kan udføres uafhængigt af montering af nye vinduer og døre.

Tag Hundstrup Byg med på råd

Når du inddrager Hundstrup Byg i dit projekt med energibesparing, så vil vi kigge på dit hus som et hele. Og derfra vil vi så vurdere, hvad der bedst kan betale sig i netop din situation – og med det budget, som du har til rådighed til dette projekt.

Derfor får du altid den bedste løsning til pengene.

Vi er med fra start til slut på dit projekt, og vi vil vejlede dig, så du ved præcis, hvad du kan forvente af os. Kontakt os med det samme på tlf. 2247 7966 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi kontakter dig, så snart vi har set den.