Din tømrer i Kokkedal

Søger du en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer i Kokkedal?

Din lokale tømrer i Kokkedal – Hundstrup Byg

Søger du en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer i Kokkedal?

Så er Hundstrup Byg svaret.

Philip Grundtvig-Hundstrup er med sit fokus på det gode håndværk dit naturlige valg, hvis du står med en tømreropgave. Med mere en 15 år i branchen har han stor erfaring med alle typer af projekter og opgaver inden for tømrerfaget – både store og små.

Vi sætter en ære i, at resultatet altid er af høj håndværksmæssig kvalitet, så du får et både solidt, holdbart og smukt resultat, der lever fuldt ud op til dine forventninger.

Vi løser alle typer af tømreropgaver også i Hørsholm, Hillerød og Helsinge. Med base i Kokkedal udfører vi gerne til alle former for opgaver i hele Nordsjælland.

Kernekompetencer hos din tømrer i Kokkedal

Vi udfører som udgangspunkt alle typer af tømreropgaver for dig.

Det kan f.eks. være større entrepriser som tilbygning i form af carport, garage eller redskabsskur til din have. Det kan også være, at du ønsker en ny træterrasse, som skal være familien samlingspunkt i sommermånederne.

Det kan også være, at du ønsker renovering af dit hus, som du kan trække fra på din selvangivelse. Det er typisk renovering med fokus på energimæssige besparelser, som du kan opnå ved isolering af loft, isolering af gulv eller montering af nye vinduer og døre.

Måske har du ønsker til indretningen af dit hus, så vi taler en decideret ombygning for at få plads til nye funktioner indendørs. Det kan f.eks. være etablering af køkkenalrum eller renovering af køkken eller badeværelse.

Sidder du med et ønske om at få gjort noget ved dit hus, og vil du gerne vide, hvad en tømrer koster, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Det kan også være, du sidder og har brug for råd og vejledning. Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores professionelle tømrermester enten via vores kontaktside, hvor du meget gerne må beskrive dit projekt eller opgave så detaljeret som muligt. Nu er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 22 47 79 66.

Kontakt din tømrer i Kokkedal – vi kører i hele Nordsjælland!